Uitgebreid zoeken
Uitgebreid zoeken

€ 0 to € 1.000.000

we found 0 results
Your search results

Diensten

Verkoopbegeleiding

Als u overweegt uw woning te verkopen, dan informeren wij u graag persoonlijk over de mogelijkheden

• Adviesgesprek en waardebepaling woning

• Fotopresentatie en presentatietekst. Het fotograferen en de meten van de woning worden uitbesteed aan de professionals. Die weten als geen ander hoe ze woningen in beeld moeten brengen.
• Etalagepresentatie Schiedam
• Verkoopbrochures
• Te Koop / Verkocht bord en/of drieluik
• Internetpresentaties www.makelaardij-yilmaz.nl www.funda.nl
• Koopakte

Aankoopbemiddeling

Steeds vaker schakelt de aspirant-koper een makelaar in bij de aankoop van een woning. De toegevoegde waarde van een aankopend makelaar wordt steeds groter. Niet zozeer in het zoektraject, want door de huidige technologische ontwikkelingen, is zelf zoeken voor de consument makkelijker dan ooit geworden. De toegevoegde waarde zit in het op waarde schatten van de woningen en het benoemen van sterke en zwakke punten van het pand. Juist daardoor kan een makelaar zichzelf over het algemeen terugverdienen in de onderhandelingen en bijbehorende voorwaarden. Tegelijkertijd kunt u rustig uw gevoel volgen bij de bezichtiging, omdat u weet dat de makelaar de zakelijke en bouwkundige kant in de gaten houdt.

Verhuurbemiddeling

U wilt uw woning verhuren. Voor onbepaalde tijd of juist liever tijdelijk. Dat kan beiden en wij kunnen u daarbij helpen. U gaat een jaar op reis en u wilt uw woning verhuren op tijdelijke basis. Of u heeft een nieuwe woning gekocht maar de “oude woning” verhuurt u liever dan dat u verkoopt. Misschien heeft u een nieuwe woning gekocht en staat de oude woning nog te koop? Dan kunt u deze hoogstwaarschijnlijk tijdelijk verhuren via de leegstandswet. Wij helpen u graag op weg en kunnen u de zoektocht en de contractuele verplichtingen uit handen nemen.

Dat betekent:
– Advies marktconforme huurwaarde en eventuele servicekosten
– Uw woning wordt gefotografeerd en beschreven in een presentatietekst
– Woningpresentatie op internet, brochures en in onze etalages
– Bezichtigingen van uw woning
– Opstellen huurovereenkomst & inventarislijst van uw woning
– Tekenen van de huurovereenkomst

Compare Listings